Bæredygtighedsledelse

Her kan du læse om vores kursus i bæredygtighedsledelse.

 

Se alle vores aktuelle kurser og uddannelser her.

Uddannelsen som bæredygtighedsleder ruster dig til at varetage bæredygtighedsledelsen i byggeprojekter fra vision til plan og fra program til drift og genanvendelse. Formålet med uddannelsen er at styrke ledere og projektlederes kompetencer for at øge værdiskabelsen i det bæredygtige byggeri gennem ledelse.

Som Bæredygtighedsleder styrer du de bæredygtige tiltag gennem hele byggeriet ved at engagere bygherren, fagspecialister, leverandører og det øvrige rådgiverteam på rette tidspunkt i processen. Bæredygtighedslederen er med andre ord den person, der skaber sammenhæng og effektivitet i det bæredygtige projekt.

Uddannelsen bygger på den nye ydelsesbeskrivelse, og som deltager får du udleveret konkrete værktøjer til at styre kommunikation og dokumentation i projektet. Undervejs vil du desuden blive præsenteret for udvalgte cases, der illustrerer, hvordan bæredygtighedsledelse har skabt værdi i forskellige faser af byggeriet. Endelig består en væsentlig del af uddannelsen i at styrke de enkelte deltageres kommunikation om bæredygtighed til samarbejdspartnere og leverandører.

 

Adgangskrav

Det er et krav, at du har erfaring med ledelse i byggeriet og har kendskab til byggeriets faser.

 

Eksamen

For at blive Bæredygtighedsleder skal du bestå en multiple choice eksamen af en times varighed.

Forløb

3 dage

Pris

Medlemspris: 15.000,- ekskl. moms

Ikke-medlemspris: 30.000,- ekskl. moms

 

Hvordan skaber uddannelsen værdi?

Er du i tvivl om uddannelsen er noget for dig, kan du læse nedenfor, hvordan uddannelsen som bæredygtighedsleder skaber værdi i alle byggeriets faser.

                                    Klik her for stort billede                                    

                                    Klik her for stort billede