RELEVANT INFORMATION OM DGNB

Skriver du opgave om DGNB og bæredytighedscertificeringer? så er der meget relevant information at finde her på siden. Du kan blandt andet læse om

DGNB systemet i Danmark

Hvorfor vi valgte DGNB over andre certificeringssystemer som LEED og BREEAM.

- Hvorfor DGNB er en god forretning.

Hvis du søger yderligere information om de økonomiske, og kommunikative aspekter af en certificering, anbefaler vi, at du læser kandidatafhandlingen "Det strategiske kommunikative potentiale for DGNB certificering af fast ejendom"

 

Du kan også finde statistik over de certificerede bygninger i Danmark.

 

SDG RIMER PÅ DGNB

Er du mere interesseret i CSR delen af bæredygtighed? Så tjek publikationen om DGNBs relation til FNs Verdensmål.
Hvis du er interesseret i at læse om, hvem denne publikation vil kunne hjælpe, så kan du læse Deloittes undersøgelse om FNs verdensmål i et kommunalt perspektiv, som understreger manglen på værktøjer til at arbejde med Verdensmålene i praksis - og det kan man med en DGNB certificering.

 

 

 

DGNB - ET FÆLLES SPROG FOR BÆREDYGTIGHED

Du kan læse hvordan DGNB bæredygtighedscertificering taler ind i vores medlemmers forskellige forretningsmodeller i vores brochure "DGNB et fælles sprog for bæredygtighed"

 

Fandt du ikke den hjælp du søgte? kontakt os på info@dk-gbc.dk eller tlf. 3672 1020

TIP

Hvis du ønsker et overblik over DGNB systemet, anbefaler vi, at du downloader guides. Hvis du allerede har godt kendskab til DGNB systemet og er interesseret i at dykke ned i de specifikke kriterier, der stilles ved certificering, anbefaler vi, at du downloader manualerne.