Rådgiver

Vores erfaringer er, at desto tidligere DGNB konsulenten inddrages i desginfasenor, desto bedre bliver slutresultatet for alle.


Hvad søger du? 

DGNB certificerede projekter

Statistik over certificeringer

Tilmeld bygning til DGNB certificering

Tilmeld byområde til DGNB certificering

Medlemskab i DK-GBC

 

UDDANNELSE & KURSER

DGNB i korte træk kursus - hvis du ønsker generel information om DGNB. Du læse mere her. 

DGNB konsulentuddannelse - hvis du vil opkvalificere dig eller en kollega til at kunne udføre en DGNB certificering. Her kan du læse mere om kunsulentuddannelsen i bygninger og byområder.

DGNB auditor uddannelse - vil du være Auditor på et projekt? Så skal du tage de tre kurser; dokumentationsindsamling, LCC og LCA.  

Bæredygtighedsleder uddannelse - Skal du være projektleder på et bæredygtigt byggeri? Så har vi en uddannelse der er skræddersyet til dig. Se mere om kurset bæredygtighedsledelse her.


DGNB OG DE 17 VERDENSMÅL FOR BÆREDYGTIG UDVIKLING

Vidste du, at du med en DGNB certificering kan påvirke 14 ud af de 17 verdensmål? Læs mere om, hvilke kriterier der især er relevante at medtage i en DGNB certificering, når den skal anvendes i CSR sammenhænge i vores nye publikation om FNs verdensmål og DGNB.

Du kan læse om, hvor stor mangel der er på værktøjer til at arbejde med verdensmålene i Deloittes publikation: FNs verdensmål i et kommunalt perspektiv.

 

RELEVANT INFORMATION OM DGNB SYSTEMET

Ønsker du et generelt indblik i DGNB? Så download vores guides i højre side 

Ønsker du detaljeret indsigt i DGNB i forhold til et projekt? Så download vores manualer i højre side

 

 

Læs mere om, hvordan DGNB er et fælles sprog for bæredygtighed i værdikæden i byggeriet.

 

Fandt du ikke den hjælp du søgte? kontakt os på info@dk-gbc.dk eller tlf. 3672 1020

TIP

Hvis du ønsker et overblik over DGNB systemet, anbefaler vi, at du downloader guides. Hvis du allerede har godt kendskab til DGNB systemet og er interesseret i at dykke ned i de specifikke kriterier, der stilles ved certificering, anbefaler vi, at du downloader manualerne.