RELEVANT INFORMATION

DGNB certificeringer er udelukkende på bygnings- eller byområde niveau. Det er altså ikke muligt at DGNB certificere materialer og produkter. Til gengæld kan du her læse om, hvordan dit materiale kan være med til at påvirke en DGNB certificering. Du kan downloade materialebrochuren, og få overblik over de DGNB-kriterier, der påvirkes af materialevalget. Alternativt kan du se eksempler på, hvordan nogle af vores medlemmer gør deres produkter mere gennemskuelige i DGNB sammenhæng her.

MARKEDSFØRING

Markedsføring af materialer og komponenter i forhold til DGNB bæredygtighedscertificering kan gøres troværdigt og transparent ved at få en uddannet DGNB-konsulent eller -auditor til at udarbejde en materialefolder med fokus på linket mellem DGNB og det specifikke produkt. Du kan finde en DGNB-konsulent her.

Du kan se eksempler på materialefoldere her:

Troldtekt

Velfac

Phønix Tag Materialer

*Vi gør opmærksom på, at ovenstående eksempler ikke er verificerede af DK-GBC/DGNB.dk. Materialeproducenterne har selv ansvaret for indholdet i folderne og er ligeledes selv ansvarlige for at holde dem opdaterede.

 

UDDANNELSE

Ønsker du generel information om certificeringssystemet DGNB, kan du tilmelde dig kurset DGNB i korte træk.

Er du interesseret i at vide mere om, hvilke overvejelser der gøres, når der vælges materialer til det bæredygtige byggeri, så kan du med fordel deltage på vores  materialekursus.

Opfylder ingen af de ovenstående uddannelser dit eller jeres behov, så kan du kontakte os og høre mere om muligheden for et skræddersyet kursus til dig og dine kollegaer. Du kan kontakte en fra sekretariatet her.

 

Du kan læse hvordan DGNB bæredygtighedscertificering taler ind i vores medlemmers forskellige forretningsmodeller i vores brochure

"DGNB et fælles sprog for bæredygtighed"

 

Fandt du ikke den hjælp du søgte? kontakt os på info@dk-gbc.dk eller tlf. 3672 1020

 

TIP

Hvis du ønsker et overblik over DGNB systemet, anbefaler vi, at du downloader guides. Hvis du allerede har godt kendskab til DGNB systemet og er interesseret i at dykke ned i de specifikke kriterier, der stilles ved certificering, anbefaler vi, at du downloader manualerne.