Entreprenør

 

Hvad søger du?

DGNB certificerede projekter

Medlemskab i DK-GBC

RELEVANT INFORMATION OM DGNB SYSTEMET

Ønsker du et generelt indblik i DGNB? Så download vores guides i højre side 

Ønsker du detaljeret indsigt i DGNB i forhold til et projekt? Så download vores manualer i højre side

UDDANNELSE & KURSER

DGNB i korte træk kursus - hvis du ønsker generel information om DGNB. Så kan du læse mere om kurset her.

DGNB konsulentuddannelse - vil du vil opkvalificere dig selv eller en kollega til at kunne lave en DGNB certificering? Her kan du læse mere om kunsulentuddannelsen i bygninger og byområder.

DGNB auditor uddannelse - skal være Auditor på et projekt? Så kan du læse mere her.

Er der ikke nogen af de ovenstående uddannelser, der lige passer til det behov, som du har, så kan du kontakte os, og høre mere om muligheden for et skræddersyet kursus til dig og dine kollegaer. Du kan kontakte én fra sekretariatet her

DGNB OG DE 17 VERDENSMÅL FOR BÆREDYGTIG UDVIKLING

Vidste du, at du med en DGNB certificering kan påvirke 14 ud af de 17 verdensmål? Læs mere om, hvilke kriterier der især er relevante at medtage i en DGNB certificering, når den skal anvendes i CSR sammenhænge i vores nye publikation om FNs verdensmål og DGNB.

Du kan læse om, hvor stor mangel der er på værktøjer til at arbejde med verdensmålene i Deloittes publikation: FNs verdensmål i et kommunalt perspektiv.

 

Du kan læse hvordan DGNB bæredygtighedscertificering taler ind i vores medlemmers forskellige forretningsmodeller i vores brochure

"DGNB et fælles sprog for bæredygtighed"

 

Fandt du ikke den hjælp du søgte? kontakt os på info@dk-gbc.dk eller tlf. 3672 1020

TIP

Hvis du ønsker et overblik over DGNB systemet, anbefaler vi, at du downloader guides. Hvis du allerede har godt kendskab til DGNB systemet og er interesseret i at dykke ned i de specifikke kriterier, der stilles ved certificering, anbefaler vi, at du downloader manualerne.