UDSKUDT: DK-GBC's årskonference og jubilæum

08.09.2020

På grund af den aktuelle situation med COVID19-smittespredning i København og de øgede restriktioner på events og arrangementer ser vi os desværre nødsaget til at udskyde vores årskonference endnu engang.

 

 

Kære medlemmer og interessenter, 

Vi havde glædet os meget til at se jer alle sammen og fejre 10 år med Green Building Council Denmark, men sikkerheden kommer først.

 

Derfor udskyder vi vores årskonference og 10 års jubilæumsfejring, som skulle have været holdt næste fredag den 18. september til en endnu ikke fastlagt dato i foråret 2021, hvor vi forhåbentlig er på den anden side at COVID19.

 

Vi har været utroligt glade for at se den store opbakning til vores konference, hvor de 100 pladser hurtigt blev fyldt op og vi derfor har været nødt til at skrive folk på venteliste. Det er vores forhåbning, at vi ved at udskyde konferencen til foråret kan få plads til alle, som ønsker at være med.

 

REFUNDERING ELLER PRE-RESERVATION

Hvis du er én af de 100, som har købt billet til konferencen, har du 2 forskellige muligheder.

 

  • Den ene mulighed er at holde fast i din billet, som så vil gælde til konferencen, når den bliver afviklet til foråret.
  • Den anden er at få refunderet beløbet for din billet nu, og så tilmelde dig på ny, når vi har fundet en ny dato for konferencen

 

Hvis du ønsker at få refunderet beløbet for din billet, skal du sende en mail til info@gbc-dk.dk og skrive REFUNDERING AF KONFERENCEBILLET i emnefeltet. Derudover skal du oplyse, om du er tilmeldt via vores bookingsystem (place2book) og oplyse bookingnummer, eller om du har tilmeldt dig vha. faktura. Hvis du har betalt via faktura, skal vi vide, hvem billetten er faktureret til. Vi skal også vide, om du evt. har betalt for flere end dig selv og have navnene oplyst på disse.

 

Vi vender snarest muligt tilbage med en ny dato for vores konference.

 

Tak for jeres forståelse, og for jeres store engagement. Pas på jer selv derude!

 

Mette Qvist

Direktør, Green Building Council Denmark