Ny prisstruktur for DGNB-certificering

07.12.2018

 

Per 1. januar 2019 ændres priserne for DGNB-certificering, så det fremmer den tidlige indsats og bliver enklere at beregne. I stedet for to separate priser for præcertifikat og endeligt certifikat, vil certificeringsgebyrerne til DGNB omfatte hele certificeringsprocessen.

Ny prisstruktur per 1. januar 2019

Per den 1. januar 2019 vil der være en samlet pris for præcertificering og den endelige certificering, da vi ønsker at fremme, at DGNB forankres tidligt i planlægningsprocessen.

Samtidig bliver certificeringsgebyrerne mere gennemskuelige og ens for alle bygningstyper. I første omgang vil den nye prisstruktur dog kun omfatte nybyggerier og omfattende renovering af alle bygningstyper.

 

Overgangsordning

For projekter der tilmeldes certificering efter 1. januar 2019 gælder den nye prisstruktur. For projekter der allerede er præcertificeret eller tilmeldt til præcertificering, vil gebyret for præcertificeringen blive fraregnet i gebyret for endelig certificering. Den samlede pris vil derfor være efter den nye prisstruktur.

For projekter der er tilmeldt præcertificering og/eller certificering inden 1. januar 2019, fastsættes certificeringsgebyr som udgangspunkt efter den gamle prisstruktur. Projekter, der har angivet, at forventet tidspunkt for aflevering af dokumentationsmateriale er efter 1. januar 2019, har dog mulighed for at bede om, at certificeringsgebyr regnes efter den nye prisstruktur.

 

Læs mere om de nye priser for certificering her.

Download de nye priser her.