Coronavirus: Orientering fra Green Building Council Denmark

12.03.2020

Obs: Ændringer i kurser og møder
En række møder, kurser og arrangementer hos Green Building Council Denmark vil grundet Statsministerens udmelding onsdag den 11. marts som hovedregel blive udskudt eller aflyst. Hvis du er tilmeldt et kursus eller et arrangement, vil du modtage information direkte fra os.

Kurser og arrangementer hos Green Building Council Denmark
Kurser, arrangementer og møder i marts vil som hovedregel blive udskudt eller aflyst.

Alle deltagere vil modtage direkte besked, hvis deres kursus/arrangement bliver aflyst. Så snart vi ved mere, vil vi kontakte jer med henblik på afholdelse af et nyt kursus.

Afholdelse af enkelte møder
Møder med få deltagere vil – hvis det vurderes hensigtsmæssigt – blive gennemført. Til disse møder vil der stå håndsprit fremme, og alle deltagere opfordres til at være ekstra opmærksomme på håndvask og hygiejne.

Hvis du har været i et risikoområde, eller viser bare mindre tegn på sygdom, beder vi dig om at holde dig hjemme.

I lyset af den seneste udvikling er det vigtigt, at alle føler sig trygge ved at deltage i vores arrangementer. Green Building Council Denmark tager de nødvendige forholdsregler og følger de anbefalinger, vi modtager fra myndighederne.

I Green Building Council Denmark vil vi selvfølgelig fortsat være tilgængelige for vores medlemsvirksomheder og vores øvrige samarbejdspartnere. Vi kan kontaktes som normalt.