Værdien i DK-GBC medlemskab

Hvorfor blive medlem hos Green Building Council Denmark? Her får du fem gode grunde!
Endelig kan du også se vores citatsamling med udtalelser om DGNB fra branchens stakeholders her

Spørgsmål? kontakt sekretariatet

Klik her for overblik over medlemsformer

Klik her for at tegne medlemskab

Hvis du vil se hvad vores medlemmer synes om os, kan du se vores medlemsundersøgelse her.

 

Hvorfor medlem i Green Building Council Denmark?

Et medlemskab i Green Building Council Denmark er for organisationer, der ønsker at udfordre status quo via frivillig ansvarlighed og samtidig ønsker at skabe forudsætninger for et langsigtet, bæredygtigt forretningsgrundlag, som går ud over egen forretningsmodel. Med andre ord medlemskabet i DK-GBC er for de visionære organisationer, som ønsker at skabe en dokumenteret bæredygtig transformation for mennesker, bygninger og byområder med udgangspunkt i et stærkt fællesskab af organisationer på tværs af byggeriets værdikæde.

Et medlemskab i DK-GBC giver jeres organisation følgende fordele:

 

DK-GBC en bæredygtig tænketank - Få et kompetenceløft og løft jeres strategiske bæredygtighed

  • Vores brede kursusprogram er oplagt at anvende for jeres organisation, hvad end om formålet er knowhow i forhold til konkrete DGNB-projekter eller kompetenceløft i forhold til formulering af bæredygtighedsstrategier. Et medlemskab i DK-GBC er vejen til rabat på vores kurser og muligheden for at få udarbejdet et skræddersyet kursus til jeres organisation.

 Gør en forskel - tag et ansvar der går ud over jeres egen forretningsmodel

  • Ved at jeres organisation bakker op om et fælles målbart sprog for bæredygtighed, på tværs af byggeriets værdikæde i form af DGNB-bæredygtighedscertificering, bidrager I til at gøre en dokumenteret bæredygtig forskel, som går udover jeres egen forretningsmodel og giver en skaleret effekt igennem værdikæden.

Et tværfagligt netværk med et fælles sprog for bæredygtighed

  • Som forening hviler Green Building Council Denmark på et simpelt mandat, nemlig FN’s definition på bæredygtighed værende sociale, økonomiske og miljømæssige forhold. Derfor anvender vores medlemmer DGNB-bæredygtighedscertificering som et fælles målbart sprog for konkrete handlinger, som understøtter en dokumenteret bæredygtig transformation. Vores events som f.eks. konferencer, seminarer og workshops giver vores medlemmer rig mulighed for at møde hinanden og netværke. Og som medlem i DK-GBC får du naturligvis rabat på disse events.

Interessevaretagelse i en bæredygtig bevægelse - Støt udviklingen som kan danne ramme for fremtidig lovgivning

  • Kravene i DGNB-bæredygtighedscertificering går markant over kravene i BR18. Green Building Council Denmark arbejder sammen med forskellige styrelser og SBi. Ved at støtte Green Building Council Denmarks arbejde bidrager jeres virksomhed dermed til at skubbe på en bæredygtig udvikling, hvor disse erfaringer kan anvendes som inspiration for fremtidig lovgivning. Altså er medlemskabet jeres vej til bæredygtig interessevaretagelse i et stærkt fællesskab.

Adgang til brand community for bæredygtighed med relevante stakeholders  

  • Green Building Council Denmark rummer organisationer på tværs at byggeriets værdikæde, som hver især bidrager med deres spidskompetence i forhold til at opføre, drive, leje eller eje bygninger. Dette unikke stakeholderunivers skaber unikke co-branding-muligheder med konsensus omkring DGNB-bæredygtighedscertificering, hvor I kan fortælle jeres Transformative CSR-initiativer. Vores events f.eks. konferencer, seminarer, workshops er altid bygget op omkring vidensdeling fra vores medlemmer, der deler deres erfaringer med at arbejde med bæredygtighed. Derfor er et medlemskab også vejen til eksponering af jeres organisations bæredygtige resultater.

Vores LinkedIn og Twitter Company profil er oplagte kanaler for jer at anvende til at profilere jeres bidrag til f.eks. DGNB-projekter.

 

 

Danske Arkitektvirksomheder

 

Se Danske Arkitektvirksomheders medlemside her

 

NCC

 

Se NCC's medlemside her

 

JJW

Se JJW's medlemside her

 

ETA Danmark

Se ETA Danmarks medlemside her

DANSKE TEGL

 

 Se DANSKE TEGLs medlemsside her

SKANSKA

 

Se Skanskas medlemsside her

Boligkontoret Århus

”Boligkontoret Århus’ baggrund for at melde os ind i Green Building Council er, at vi bygger og renoverer almene boliger med et meget højt ambitionsniveau for social og miljømæssig bæredygtighed. Green Building Council er det helt oplagte sted at søge inspiration og viden og dele vores erfaringer på området – med andre aktører på tværs af roller og sektorer” udtaler direktør Morten Homann, Boligkontoret Århus. kilde

ROCKWOOL

”ROCKWOOL koncernen er medlem i DK-GBC, fordi vi gerne vil bidrage til udviklingen af byggeriet i Danmark. Danmark har en international førerposition inden for energieffektivt byggeri. Og nu er tiden kommet til, at byggebranchen sammen skal udvikle denne position til at gælde for bæredygtigt byggeri. DK-GBC er en unik facilitator for denne udvikling med en imponerende involvering af alle aktører inden for byggeriet. Med udviklingen af DGNB certificeringssystemet for bæredygtigt byggeri i Danmark har DK-GBC sikret en fælles platform for branchen, som vi i ROCKWOOL har stor nytte af" udtaler Susanne Kuehn, ROCKWOOL.

MOE

”I MOE vil vi gerne bidrage til en bæredygtig udvikling og være blandt de førende inden for rådgivning om bæredygtigt byggeri.Desuden vil vi gerne udveksle erfaringer på tværs af branchen og hjælpe til med at skabe fælles standarder sammen med vores samarbejdspartnere.Det er derfor naturligt for os at være medlem af Green Building Council Denmark og derigennem medvirke til en fælles bæredygtig udvikling i byggeriet.” udtaler Peter Hesselholt, MOE.

 

SKANSKA

”Skanska er en del af Green Building Council Denmark, fordi vi vil være med til at fremme bæredygtigt byggeri i Danmark. Som medlem af Green Building Council Denmark kan vi bidrage med egne erfaringer og kan samtidigt holde os opdateret på den nyeste udvikling inden for bæredygtigt byggeri. DGNB-certificeringen giver os mulighed for at implementere de mest optimale løsninger inden for eksempelvis energi og indeklima allerede på et tidligt stadie, og det er på den måde et ideelt udgangspunkt for at skabe merværdi for både kunder og investorer” siger Elo Alsing, markedschef i Skanska.