Unicon A/S

Medlemstype: Premium

Adresse:
Islands Brygge 43
2300 København S

Tlf: 40228649
Web: Unicon.dk

Kontaktperson: Jan Søndergaard Hansen
E-mail: jan.hansen@unicon.dk

Det er Unicon´s målsætning at være førende på bæredygtighed, ved at gøre det enkelt at bygge bæredygtigt i beton, hvorfor Unicon tilbyder mere bæredygtige produkter og løsninger, med dag til dag bestilling og levering i hele Danmark.

 

Konkret har vi I Unicon fokus på at reducere CO2 aftrykket i vores betonprodukter, på mere genbrug af knust beton og andre ressourcer, samt mindre eller ingen emissioner på veje og byggepladser. Vi ønsker at alle egenskaber er dokumenterede og om muligt certificerede, så bygherren kan tage egenskaberne til indtægt i byggeriet. I Unicon er et trygt arbejdsmiljø en del af en bæredygtig udvikling, og vi taler åbent om en nul ulykke målsætning.

 

”Vi i går efter den bedste løsning - hver gang”. Dette gælder også indenfor nye bæredygtige tiltag. Vi er eksperten på færdigbeton markedet, og det skal vi også være omkring den bæredygtige udvikling, ved at gå forrest i alle nye tiltag og projekter. Vi er en samarbejdspartner på den lange bane – også på den bæredygtige udvikling i den danske byggesektor.

 

Unicon – Fordi du kun støber én gang