Knauf A/S

Medlemstype: Premium

Adresse:
Kløvermarksvej 6
9500 Hobro

Tlf: 52 13 15 00
Web: www.knauf.dk

Kontaktperson: Morten Ørnstrand-Søborg
E-mail: soborg.morten@knauf.dk

For større bæredygtighed i byggeriet

Knauf A/S er en dansk producent og leverandør af gipsplader, akustiklofter samt byggesystemer til letbygkonstruktioner. Vi har leveret til den danske byggebranche i mere end 50 år.

Hos Knauf A/S tager vi et ansvar for større bæredygtighed i byggeriet. Med respekt for entreprenøren, bygherren, arkitekten, brugeren og miljøet. Naturligvis.

- Gipsen sikrer en 100 % cirkulær genanvendelsesproces

Vores grundmateriale er gips – et rent, naturligt og bæredygtigt materiale, som sikrer en 100 % cirkulær genanvendelsesproces. 30 % af vores gipsplade består i dag af genbrugsgips. Ved at tænke cirkulært i både produktudvikling og produktion sikrer vi, at vi kan tage vores gipsplader tilbage efter udtjent tid. Og begynde cirklen forfra.

- Gips gavner både dig og fremtiden

Gennem innovation stræber vi hver dag efter at gøre byggeprocessen bedre, lettere og hurtige end i går. For at øge håndværkernes sikkerhed og produktivitet – og dermed byggeriets totaløkonomi.

Produkternes robusthed og design sikrer holdbarhed gennem hele bygningens levetid. Samtidig sørger den dokumenterede renhed og funktion for at skabe et indeklima, der er sundt for brugeren.

Konsulenter tilknyttet