Ingeniørfirmaet VIGGO MADSEN

Medlemstype: Basic

Adresse:
Ceresbyen 75, 4. sal
8000 Århus C

Tlf: 40 44 39 44
Web: www.viggo-madsen.dk

Kontaktperson: Jesper Lund
E-mail: jl@vming.dk
Terrassehuset, Katrinebjerg, Aarhus N, 2018-2020
Projektet omfatter opførelse af 111 ungdomsboliger, samt tilhørende fælles arealer, som bl.a. udføres i form af taghaver. Projektet er på ca. 4600 m2. Studieboligerne bliver et nyt vartegn ved den sydlige ankomst til Katrinebjerg. 
Terrassehuset skal sætte de højest mulige standarder for energi- og miljømæssig bæredygtighed. Derfor opføres bygningen efter bygningsklasse 2020 med forventningen om at opnå en DGNB guldcertificering. 
Ingeniørfirmaet VIGGO MADSEN A/S varetager samtlige ingeniørdiscipliner på byggeriet. 


Balancen, Ry, 2018-2022
Projektet omfatter opførelse af ca. 90 stk. 50+ livsstilsboliger samt tilhørende fælles funktioner f.eks. værksted, orangeri, fælleskøkken og læsesal.
Balancen er en ny type boliger med fællesskab. Man bytter lidt færre private kvadratmetre til meget mere plads i form af fælles faciliteter, gode uderum og masser af muligheder for at dyrke grøntsager, bær og frugter eller bare nyde naturen. Det er sund fornuft at dele og bruge ressourcer med omtanke. Balancen er også vejen til et godt nabo- og fællesskab i hverdagen.
Balancen skal sætte de højest mulige standarder for energi- og miljømæssig bæredygtighed. Derfor opføres projektet efter lavenergiklasse 2018 med forventninger om at opnå en DGNB guldcertificering.
Ingeniørfirmaet VIGGO MADSEN A/S varetager samtlige ingeniørdiscipliner på byggeriet i nært samarbejde med underentreprenørerne.

 

 

Konsulenter tilknyttet

Bygninger tilknyttet