COWI

Medlemstype: Premium

Adresse:
Parallelvej 2
2800 Kgs. Lyngby

Tlf: 56 40 00 00
Web: www.cowi.dk

Kontaktperson: Mikael Voldborg
E-mail: mivo@cowi.com

Vi vil skabe sammenhæng i morgendagens bæredygtige samfund

COWI er en førende rådgivningsvirksomhed, der skaber værdi for kunder, borgere og samfund gennem vores 360°-tilgang. Med eksperter i verdensklasse inden for arkitektur, ingeniørvidenskab, miljø og økonomi angriber vi udfordringerne fra mange forskellige vinkler for at skabe mere sammenhængende løsninger for vores kunder og samarbejdspartnere.

Med kontorer over hele verden trækker vi på vores globale tilstedeværelse og lokalkendskab, når vi udvikler løsninger sammen med vores kunder. Vi har altid gang i mere end 12.000 projekter.

Vi har snart 90 års erfaring i rådgivningsbranchen, og COWI er førende inden for sit felt, fordi vores mere end 7.000 medarbejdere er førende inden for deres.

Bæredygtighed er en integreret del af COWIs vision og fundamentet i vores forretningsmodel.

Det indebærer blandt andet en målsætning om, at bygninger og bebyggede områder skal være med til at øge trivsel og livskvalitet. For at kunne levere de allerbedste løsninger arbejder vi med integreret design, hvor vi kombinerer moderne teknologi og værdisætning af bæredygtighed medtraditionelle ingeniørdiscipliner og arkitektur.

Se nogle af vores Insights inden for bæredygtighed:

Se flere Insights her