CG JENSEN A/S

Medlemstype: Premium

Adresse:
Fabriksparken 37
2600  Glostrup

Tlf: 27909221
Web: www.cgjensen.dk

Kontaktperson: Lasse Toft
E-mail:  lto@cgjensen.dk

CG Jensen vil være klimaneutral i 2029

I CG Jensen vil vi gerne tage et grønt ansvar for vores omgivelser. Delvist selvforsynende byggepladser, grøn cement og en eldreven vognpark skal være med til at sætte fart på vores grønne ambitioner.

I CG Jensen arbejder vi på at integrere bæredygtighed i alle faser – fra projektering og udførelse til efterfølgende drift og vedligehold. Helt konkret betyder det, at vi er i gang med at optimere vores processer og udvikle vores medarbejderkompetencer.

Vores Ståldivision er eksempelvis lykkes med at reducere stålforbruget i byggerier med 30 procent ved brug af ny 3D teknologi. Vores betonfolk begynder at kunne montere både beton- og træelementer. Og takket være vores faglige bredde og mange totalentrepriser kan vi genanvende råstoffer og materialer i stor stil – altid i samråd med kunden naturligvis.

Via vores formandskab for Anlægsgruppen i klimapartnerskabet for byggeri og anlæg samt vores deltagelse i andre bæredygtige netværk som Bæredygtigt Betoninitiativ, Netværk for Bæredygtig Jordhåndtering og senest Green Building Council Denmark arbejder vi også på at påvirke branchen generelt.

Konsulenter tilknyttet