DGNB for boliger, skoler og børneinstitutioner 24. september 2020

 

Underviser: Lau Raffnsøe, teknisk rådgiver hos DK-GBC

Kursusbeskrivelse

For dig der er uddannet DGNB-konsulent i nye kontorbygninger og ønsker at blive opdateret på de forskellige typer af manualer.

Kurset har fokus på at introducere dig til de forskellige DGNB-manualer, der eksisterer inden for bygninger. Det vil sige, at du vil få en præsentation af manualen for etageejendomme og rækkehuse og for manualen for undervisnings- og børneinstitutioner. Gennemgangen omfatter en introduktionen til CORE strukturen, som alle DGNB-manualer er opbygget efter siden august 2014. Derudover vil underviseren gennemgå forskellen mellem DGNB-certificeringen for nye kontorbygninger (som konsulentuddannelsen er baseret på) og de andre typer manualer. Du bliver dermed klædt på til at varetage forskellige typer af certificering.

Du vil kunne vælge enten at få udleveret manualen for etageejendomme og rækkehuse eller manualen for undervisnings- og børneinstitutioner i fysisk format på kurset.

Kurset tager udgangspunkt i, at deltagerne på forhånd har den grundlæggende konsulentuddannelse i DGNB. 

Kurset afholdes på adressen:

Arkitektforeningen
Åbenrå 34
1124 København K

 

Adgangskrav

Du skal være uddannet DGNB-konsulent.

Tilmelding

Vær opmærksom på at du skal være uddannet DGNB-konsulent i nye bygninger for at deltage. DK-GBC forbeholder sig ret til at aflyse kurser, hvor der ikke er nok tilmeldte, jvf. generelle betingelser ved kursusdeltagelse. 

Priser

  • Medlemmer: DKK 3.000,- ekskl. moms
  • Ikke-medlemmer: DKK 5.500,- ekskl. moms

Dato og adresse

  • 24.09.2020  10.00 - 13.30
    Arkitektforeningen
    Åbenrå 34
    1124 København K

Tilmelding: DGNB for boliger, skoler og børneinstitutioner 24. september 2020