Årshjul kurser

Hos Green Building Council Denmark udbyder vi hvert år en række forskellige kurser og uddannelser. Vi udvikler og tilretter løbende vores udbud og derfor skal årshjulet udelukkende ses som en guide til, hvornår vi forventer at afholde kurser.

 

Du finder alle vores aktuelle kurser og uddannelser her.

 

Du finder vores årshjul samt en oversigt over vejen mod at blive DGNB-auditor her.

Årets kurser

DK-GBC har et årligt program af kurser, der sikrer, at den danske byggesektor kan blive uddannet inden for DGNB-certificering og bæredygtighed generelt. DK-GBC udbyder i øjeblikket følgende typer kurser og uddannelser. Har du en idé til en ny type kursus eller uddannelse, er du velkommen til at kontakte os.

 

Processen for at blive DGNB-auditor

Hvis du vil uddanne dig til DGNB-auditor, skal du være uddannet DGNB-konsulent, have færdiggjort kurserne LCC, LCA og dokumentationsindsamling samt certificere et konkret fysisk projekt, som du indsamler dokumentation for og godkendes i et conformity check.

Hvis dit projekt ikke er et kontorbyggeri, skal du tage det aktuelle endagskursus for bygningstypen, for at kunne blive DGNB-auditor i den respektive DGNB-kategori. Dvs. at du efter at have gennemført DGNB-konsulentuddannelsen for bygninger, kan supplere med enten DGNB for Undervisnings- og børneinstitutioner, DGNB for Etageejendomme og rækkehuse eller DGNB for bygninger i drift.