RELEVANT INFORMATION OM DGNB

Skriver du opgave om DGNB og bæredytighedscertificeringer, så er der meget relevant information at finde her på siden. Du kan læse om DGNB systemet i Danmark, hvorfor vi valgte DGNB over andre certificeringssystemer som LEED og BREEAM. Desuden kan du finde information om, hvorfor DGNB er en god forretning. Hvis du søger yderligere information om de økonomiske, og kommunikative aspekter af en certificering, anbefaler vi, at du læser kandidatafhandlingen "Det strategiske kommunikative potentiale for DGNB certificering af fast ejendom"

Du kan også finde statistik over de certificerede bygninger.

 

SDG RIMER PÅ DGNB

Er du mere interesseret i CSR delen af bæredygtighed? Så har vi en publikation lige på trapperne om DGNBs relation til FNs Verdensmål. Når publikationen er offentliggjort, kommer der et link op her. 
Indtil da, kan du læse Deloittes undersøgelse om FNs verdensmål i et kommunalt perspektiv, som understreger manglen på værktøjer til at arbejde med Verdensmålene i praksis - og det kan man med en DGNB certificering.
Som en lille appetit-vækker kan vi afsløre, at man med en DGNB certificering kan påvirke 14 ud af de 17 Verdensmål!

 

Du kan læse hvordan DGNB bæredygtighedscertificering taler ind i vores medlemmers forskellige forretningsmodeller i vores brochure "DGNB et fælles sprog for bæredygtighed"

 

Fandt du ikke den hjælp du søgte? kontakt os på info@dk-gbc.dk eller tlf. 3672 1020

TIP

Hvis du ønsker et overblik over DGNB systemet, anbefaler vi, at du downloader guides. Hvis du allerede har godt kendskab til DGNB systemet og er interesseret i at dykke ned i de specifikke kriterier, der stilles ved certificering, anbefaler vi, at du downloader manualerne.