Teknisk rådgiver inden for bæredygtigt byggeri

08.11.2018

Green Building Council Denmark er en non-profit organisation. Vores mission er at fremme bæredygtighed i den danske byggebranche.

 

Vi har fået vokseværk, og søger en teknisk rådgiver til fast ansættelse i vores sekretariat. Du vil indgå i et team på 4 personer, der varetager DGNB certificeringsordningen i Danmark.

 

 

Primære opgaver

Der er tale om en teknisk stilling, hvor fokus er på det ingeniør/arkitekt faglige, på projektstyring og på kommunikation. Jobbet indeholder bl.a.

  • Projektledelse af udviklingsprojekter i samarbejde med eksterne partnere
  • Videreudvikling af DGNB bæredygtighedskriterierne
  • Løbende dialog og rådgivning af bygherrer og rådgivere
  • Varetagelse af overensstemmelsesvurderingerne vedr. DGNB certificering af bygninger
  • Undervise i temaer under eksisterende uddannelsesforløb og medvirke til udvikling af nye inden for bæredygtigt byggeri
  • Bidrage med input til diverse kommunikationsopgaver såsom debatindlæg, artikler og pressemeddelelser, brochurer, website og nyhedsbreve

 

Vi søger en kollega

Der er åben og udadvendt. En holdspiller, som trives i et fællesskab, hvor vi gør hinanden bedre.

  • Der har erfaring i at gennemføre projekter og evner at involvere og engagere andre undervejs, så alle føler ejerskab.
  • Der arbejder selvstændigt og har styr på den faglige detalje fra start til slut.
  • Der udvikler nye ideer, etablerer eksterne relationer, og har salgsmæssigt drive.
  • Der formulerer sig nemt og klart på skrift.

 

Kvalifikationer

Din faglige baggrund og erfaring har udgangspunkt i en teknisk uddannelse som ingeniør, arkitekt eller lignende kombineret med kommerciel forståelse. Det vil være en fordel, at du allerede har erfaring med DGNB eller bæredygtighedsledelse som rådgiver eller bygherrerådgiver.

 

Lønnen vil matche din erfaring, dine kvalifikationer og overenskomster i øvrigt på området.

 

Ansøgning og proces

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til direktør Mette Qvist på telefon 6172 1020 eller via mail mette.qvist@dk-gbc.dk, hvortil du også bedes sende din ansøgning.

 

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale og forventer at ansætte vores kommende kollega snarest eller efter aftale.

 

Om Green Building Council Denmark

Green Building Council Denmark er en non-profit medlemsorganisation, der arbejder med at udbrede bæredygtighed i byggebranchen – et område, der er stigende fokus på både i branchen og politisk. Vi har 300+ medlemmer. Udover at arbejde generelt for at fremme bæredygtighed, administrerer vi DGNB, den danske frivillige certificerings-ordning inden for bæredygtighed af byggeri og byområder. Organisationen har uddannet mere end 600 konsulenter og auditorer inden for certificeringsordningen. DGNB er den mest omfattende ordning herhjemme og bliver også brugt i en række andre lande.