Trigon

Medlemstype: Support

Adresse:
Knivholtvej 45
9900 Frederikshavn

Tlf: 21618490
Web: www.trigon.dk

Kontaktperson: Lisette Andersen
E-mail: lan@trigon.dk

A/S Trigon er en af de førende entreprenørvirksomheder i Vendsyssel baseret i Frederikshavn kun 60 km fra Aalborg. Med en historie, der går tilbage til midten af 1940'erne, har virksomheden et kvalificeret, engageret og erfarent personale på ca. 50 medarbejdere med speciale i beton, jord- og kloak, samt tømre- og murerarbejde. Igennem flere år har Trigon haft succes med at gennemføre totalentrepriser på større byggerier; indenfor de seneste år med energimæssige tiltag som udgangspunkt.

I 2011 byggede Trigon et nyt energineutralt domicil. Et udstillingsvindue der netop bruger de nyeste landvindinger indenfor energirigtig byggeri; f.eks. passiv køling, genvinding af varme, 120 m lodrette jordboringer, solceller på taget og egen vindmølle.

Trigon er ejet af en almennyttig fond – Trigon Fonden. Det betyder, at virksomhedens overskud bliver overført til fonden, der har en række velgørende formål bl.a. at bevare Trigon. Vi arbejder så at sige for vores egen arbejdsplads, samtidig med at vi støtter forskning i kræft og sclerose, samt tekniske uddannelser i Nordjylland og yder hjælp til tidligere og nuværende ansatte.

Bygninger tilknyttet