NCC Danmark

Medlemstype: Premium

Adresse:
Tobaksvejen 2A
2860  Søborg

Tlf: 39103910
Web: www.ncc.dk

Kontaktperson: Ole Faurby
E-mail: ofu@ncc.dk

NCC er en af de førende bygge- og ejendomsudviklingsvirksomheder i Nordeuropa. Vores vision er at forny vores branche og levere ekstraordinære bæredygtige løsninger.

Vi arbejder målrettet med at mindske både vores egen og vores kunders miljøpåvirkning med flere bæredygtige produkter og løsninger. NCC har som mål kontinuerligt at mindske klimapåvirkningen ved at reducere udslip af drivhusgasser, både i produktionsfasen samt i de bygge- og anlægsopgaver vi afleverer.

Arbejdet med at udfase de materialer, som kan have skadelig indvirkning på mennesker, dyr og miljø fortsætter. Det er NCC's langsigtede mål at kunne opføre bygninger og anlæg, som er fuldt varedeklarerede og udelukkende indeholder miljømæssigt sunde og bæredygtige produkter. Det vil betyde, at bygninger kan udformes, så materialerne kan genvindes, når deres levetid er ophørt og affaldsmængderne nedbringes.

Vi kan tilbyde vores kunder miljøcertificering af både bygninger, anlæg og bydele. I de erhvervsprojekter vi selv udvikler, anvender vi DGNB.

Bygninger tilknyttet