MT Højgaard

Medlemstype: Premium

Adresse:
Knud Højgaards Vej 9
2860 Søborg

Tlf: 22 70 96 62
Web: mth.dk

Kontaktperson: Ninette Alto
E-mail: nalt@mth.dk

MT Højgaard er en af Nordens førende bygge- og anlægsvirksomheder. Vi samarbejder med kunder overalt i Danmark og flere steder i udlandet. Vores faglige bredde og styrke gør, at vi kan løfte enhver opgave inden for byggeri og anlæg.


MT Højgaard bidrager til en bæredygtighed udvikling. Vi arbejder kontinuerligt med bæredygtighed og søger hele tiden at udvikle de bedste løsninger i samarbejde med vores kunder og samfundet – både, når vi projektudvikler, bygger nyt og renoverer.


Med Virtual Design and Construction (VDC) simuleres projekterne digitalt, inden de bygges. Dette minimerer risici og giver mere værdi for pengene, fordi vi kan gennemtænke og vurdere detaljer og løsninger inden udførelse. I samarbejde med vores kunder simulerer vi mange forskellige scenarier og finder de løsninger, der er optimale for det konkrete projekt. Anvendelsen af VDC gør os i stand til at håndtere optimeringen af parametre som bygbarhed, totaløkonomi, funktionalitet, energi, indeklima samt drift- og vedligeholdelse samtidig. Det sikrer de bedste løsninger på såvel kort som lang sigt.

Fakta, nyt MTH Domicil

Størrelse: 12.900 m2
Kapacitet: 650 medarbejdere

Totalentreprenør: MT Højgaard
Arkitekt: DesignGroup Architects
Certificering: DGNB Guld

Bygninger tilknyttet