JH Container A/S

Medlemstype: Basic

Adresse:
Nøglegårdsvej 11
3540 Lynge

Tlf: 44660022
Web: www.jhcontainer.dk

Kontaktperson: Lars Aslagsen
E-mail: lars@jhcontainer.dk

Når du vælger JH Container er du sikker på at få branchens bedste service - Ubetinget.

Vi har nu igennem de sidste to år arbejdet os op fra at have 3 lastbiler til at have 11 lastbiler. Planen var ikke at være særlig store, men vores service, smilende og kompetente medarbejdere kunne ikke undværes i en branche, der kræver handling, kompetence, og i høj grad ærlighed. Så vi skalerede op da efterspørgslen blev tiltagende. Det er vi glade for og vores kunder ligeså.

 

Når du kontakter JH Container, enten telefonisk eller via mail, får du med det samme den rådgivning, der er bedst for dit firma eller projekt. Selvom vi er et ungt firma, skorter det ikke på vores viden inden for indsamling og transport af affald. Sammen har vores medarbejdere langt over 30 års erfaring som leverandør til bl.a. byggebranchen. Vi har også løbende en ganske god dialog med diverse modtageranlæg, for optimering af affaldsstrømende.

 

Vores lastbiler er de nyeste i branchen med de seneste EU-normer. Derudover er sikkerheden i top, med diverse tiltag i form af kameraer, hvor der kunne være blinde vinkler. Alle vores 600 containere er produceret og klargjort i Danmark. Dette er ikke noget, vi som udgangspunkt var nødsaget til, men vi har det godt med at lægge vores investeringer her i Danmark, det passer godt til vores profil.

Service! Ja, det er et ord mange af vores konkurrenter bryster sig af at have. Det er et nemt ord at sige. Men for os kan service ikke gradbøjes. Når vi siger vi er der til bestemt tid, så er vi det. For vi ved, hvor vigtig det er at produktionen ikke standser pga. ja - noget så lavpraktisk – som at få leveret eller tømt en container.

Medmindre andet er aftalt, leverer og tømmer vi altid samme dag.

Det er derfor vores slogan ”Bedst og Hurtigst – Døgnet Rundt” aldrig kommer til at klinge hult.