DEM (Dansk Energi Management A/S)

Medlemstype: Premium

Adresse:
Vestre Kongevej 4A, 8260 Viby J
Kalkbrænderiløbskaj 2, 2100 København 

Web: www.dem.dk

Kontaktperson: Peter Juhl Thorseng
E-mail: pjt@dem.dk

DEM bidrager, sammen med vores kunder og partnere, til at gøre verden mere bæredygtig og miljøvenlig. Og vores arbejde gør en forskel.

Bæredygtighed er en del af vores forretningskoncept og en måde vi arbejder og tænker på. Vi tager derfor altid udgangspunkt i vores fælles vision og værdier, hvori dette afspejles. Det gælder i alt fra byudviklingsplaner til energirenoveringer, energiledelse og design af nye bygninger.


Vores vision

Dybt forankret i vores passion for energieffektive løsninger stræber vi efter at bidrage til en fremtid hvor energi og bæredygtighed er integreret på en omkostningseffektiv måde.

Vores værdier er nøje afstemt med FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling og EU’s 2030 og 2050 mål, for reducering af udledning af drivhusgasser til mindst 80% under 1990 niveau inden år 2050.

  1. Vi motiveres til at levere bæredygtige energiløsninger hvor og hvornår der er behov, og derved forbedre energieffektivitet og bidrage til en forhøjet andel af energieffektive kilder på det globale marked.
  1. Vi forpligter os til at forbedre folks levestandarder og bidrage til udviklingen af bæredygtige byer og lokalsamfund.
  1. Vi evner at være kreative og forandringsparate, bekæmpe klimaforandringer og opfylde kundens ønsker til innovative løsninger.
  1. Vi har vilje og lyst til at fremme samarbejde og gensidig tillid indenfor alle vores partnerskaber, og derved opretholde gennemsigtighed og en høj standard for social ansvarlighed and forretningsetik.

Konsulenter tilknyttet