Arkitema Architects

Medlemstype: Premium

Adresse:
Frederiksgade 32
8000 Århus

Tlf: 58 58 23 10
Web: www.arkitema.dk

Kontaktperson: Rikke Bjerregaard Orry
E-mail: ribo@arkitema.dk

Arkitema Architects tegner og opfører byggerier for at skabe de bedste arkitektoniske rammer for mennesker. Vores tilgang til arkitekturen har rødder helt tilbage til tegnestuens oprindelse i 1969, hvor vi igennem årene har opbygget en solid erfaring og ekspertise inden for arkitektfaget. Vi lever os ind i stedet, tager højde for samfundets behov – og vi er altid i dialog med bygherren, brugeren og vores samarbejdspartnere. Således vokser arkitekturen ud af summen af opgavens mange forskellige interessenter, og i denne proces sikrer vi et både bygbart, bæredygtigt og æstetisk værk. Vi kalder det People in Architecture.

Vi arbejder i alle skala inden for arkitekturen. Fra indretning over bygningsarkitektur til byplaner, men vi har specialiseret vores faglighed inden for fem segmenter: Bolig, Erhverv, Sundhed, Læring og Urban Design. Tilsammen udgør de fem segmenter grundlaget for den moderne, skandinaviske by.

Arkitema Architects er grundlagt i Aarhus i 1969. I dag er tegnestuen en af Skandinaviens største arkitektvirksomheder med 11 danske partnere, en svensk partner, to norske partnere og 450 medarbejdere fordelt på kontorerne i København, Aarhus, Oslo,Stockholm og Malmø.

Bygninger tilknyttet