AG Gruppen

Medlemstype: Basic

Adresse:
Hollufsgårds Allé 12
5220 Odensen SØ

Tlf: 20557881
Web: www.aggruppen.dk

Kontaktperson: Michael Jørgensen
E-mail: mj@aggruppen.dk

BYGGET TIL MENNESKER. SKABT MED OMTANKE.

AG Gruppen er et full-service ejendomsudviklingsselskab, med mere end 30 års erfaring med udvikling af nye ejendomme og byområder. Vi udvikler i hele landet og har gennem årene afleveret mere end 7500 boliger og erhvervsejendomme til både private købere og investorer. Altid til den aftalte tid, pris og kvalitet.

 

Som udvikler af kvalitetsejendomme går vi aldrig på kompromis. Hverken når det gælder kvaliteten på de hjem og arbejdspladser, vi udvikler, eller den indflydelse de har på miljøet og lokalområdet omkring dem. Hos AG Gruppen er bæredygtigt byggeri et vigtigt fokusområde. Vi udvikler svanemærkede og DGNB certificerede byggerier, bygger med upcyclede materilaer og er aktive i udviklingen af nye, bæredygtige løsninger. Det handler om at tage ansvar og om at gøre sig umage hver eneste dag. Til glæde for dem der skal bo og arbejde i den færdige bygning, for dem der ejer den og for verden omkring os.

 

Med vores mange års ekspertise kan vi være med til at virkeliggøre nogle af de bæredygtighedsidealer og -ideer, som længe har været efterspurgt i branchen. Og dermed konvertere vores erfaringer med boligbyggeri til nye spændende hjem. Hjem som mennesker kan bo i, men som også er bæredygtige og til gavn for miljøet – uden at gå på kompromis med æstetik, funktionalitet eller kvalitet. Det er det vi kalder byggeri med omtanke.

Bygninger tilknyttet