AART Architects

Medlemstype: Basic

Adresse:
Mariane Thomsens Gade 1c
8000 Århus C

Tlf: +45 87 30 32 86
Web: www.aart.dk

Kontaktperson: Stephanie Carr
E-mail: stc@aart.dk

Med afdelinger i Aarhus, København og Oslo er AART architects en dedikeret, nordisk arkitektvirksomhed. I mere end 15 år har vi tegnet og opført projekter inden for alle skalaer af arkitektur – fra bygninger til byrum og hele masterplaner. Alle projekter drevet af ambitionen om at åbne for nye perspektiver for mennesker, virksomheder og samfundet bredere forstand.

I tæt dialog med bygherrer og samarbejdspartnere skaber vi arkitektur, hvor vi sammen bliver inspireret, rykker grænser og åbner for muligheder. Muligheder for at opfordre til bedre liv og give virksomheder de bedste betingelser for at dele og udvikle viden, uddannelsesinstitutioner for at engagere børn og unge og kulturinstitutioner for at skabe berigende oplevelser for borgere og besøgende.

Vi går derfor ind i enhver opgave med nysgerrighed og lydhørhed. Vi kender ikke løsningen på forhånd. Vi lytter først. Vi engagerer og involverer os. Med indlevelse og iderigdom sætter vi vores kreative kræfter i spil for at afsøge de muligheder, opgaven rummer. Med afsæt heri udvikler vi nutidig nordisk arkitektur, der vokser ud af opgavens krav og interesser – altid med fokus på at skabe nye sammenhænge og åbne for nye perspektiver.

Det har gennem årene ført til en fornem referenceliste af prisbelønnede projekter inden for bolig, uddannelse, kultur, sundhed og erhverv. Blandt de seneste projekter er Vandkanten i Stavanger, der i 2014 blev kåret til verdens bedste boligbyggeri af World Architecture News. Af øvrige projekter kan fremhæves Kulturværftet i Helsingør, Bikuben Kollegiet i København, Musholm i Korsør, Pakhusene i Aarhus, VUC Syd i Haderslev, Sletten ved Ry og flere af Nordens største sygehuse.

Bygninger tilknyttet