ÅF

Medlemstype: Premium

Adresse:
Viborgvej 1
7400 Herning

Web: www.afbuildings.dk

Kontaktperson: Piotr Pawel Podhajny
E-mail: piotr.podhajny@afconsult.com

ÅF har stor viden og erfaring inden for bæredygtighed, og vi ser det som vores opgave at forstå vores kunders behov og gøre bæredygtigt byggeri enkelt samt bidrage til FN`s 17 verdensmål, der hvor vi kan.

I ÅF er vi interesserede i, at vores rådgivning resulterer i bygninger, der fungerer optimalt både på papiret og i praksis. Vi har en lang historie med projekter, hvor rationelt og funktionelt byggeri med enkle og robuste løsninger har været bærende elementer i processen som en selvfølgelighed.

ÅF fokus på enkelhed i processen sammenholdt med vores brede viden og erfaring gør, at vi ser bæredygtighed som en naturlig forlængelse af vores rådgivning. Bæredygtighed er et tværfagligt begreb - derfor kan det virke uoverskueligt. Vi gør bæredygtigheden enkel og overskuelig for beslutningstageren.

I samarbejde med arkitekter identificerer vi på et tidligt stadie kundens behov og arbejder med det bæredygtige byggeri ud fra en systematisk proces. En proces der kan resultere i en decideret certificering efter DGNB, LEED eller lignende standard, hvis det ønskes af bygherren.

Vores rådgivning tilbyder vores kunder den fremtidssikring, som et bæredygtigt byggeri er. Et bæredygtigt byggeri øger bygningens totalværdi, fremtidssikrer byggeriet, minimerer ressourcespild og højner medarbejdertilfredshed og produktion. På denne måde bygges en bygning af høj kvalitet, der er attraktiv for både investorer, ejere og brugere.

Bygninger tilknyttet