Type: Gå-hjem møde

 

Klik her for at se program

Klik her for at se invitation i PDF

 

Tilmelding: 

Send en mail til ann.christiansen@dk-gbc.dk for at tilmelde dig

HUSK at angive navn på alle deltagere samt medlemsvirksomhed

Den 8 juni 2017 fra 14.00-16.30 afholder DK-GBC gå-hjem møde i samarbejde med Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar om FN's 17 ambitiøse verdensmål, der frem mod 2030 skal sikre os en mere lige og bæredygtig verden.

De 17 verdensmål for bæredygtig udvikling blev vedtaget på FN’s generalforsamling i 2015 og er blevet kaldt den mest ambitiøse plan nogensinde. Verdensmålene og de tilhørende 169 delmål skal frem mod 2030 løse de mest akutte og eksistentielle problemer for kloden og dens befolkning og sikre os en bæredygtig verden.

Med ansvaret for ikke mindre end 30% af de samlede globale ressourcer, 40% af det globale energiforbrug og op til 30% af de samlede globale drivhusgasser, spiller byggesektoren en afgørende rolle i forhold til at mindske klimaforandringerne. Dertil kommer, at branchen er vurderet til at være den branche der med færrest omkostninger kunne reducere sit energiforbrug.

Men hvordan kan den enkelte virksomhed så bidrage og hvordan?

Vi har inviteret 3 af byggebranchens førende virksomheder i Danmark til at fortælle om, hvordan de hver især har valgt at arbejde med verdensmålene, og hvordan målene udvikler deres virksomheder. Derudover kommer Morten Lehmann, CSR ansvarlig i Dansk Erhverv og fortæller om, hvilke tendenser vi ser i dag i samfundet og erhvervslivet, i forhold til øget social ansvarlighed, og hvordan virksomheder kan agere i den forbindelse.

Priser

 • Deltagelse er gratis for medlemmer af DK-GBC eller FBSA. No show fee på ved manglende fremmøde: 250 inkl. moms
 • Ikke medlemspris:: 250 inkl. moms

Dato og adresse

 • 08.06.2017  14.00 - 16.30
  Gå-hjem-møde om FN's bæredygtighedsmål
  Rambøll Domicil, Foredragssalen
  Hanemanns Allé 53
  2300 København S