Steffen Damgaard Nielsen

Auditor i byområder

Virksomhed:
Sweco Danmark

Adresse:
Ørestads Boulevard 41
2300København S

Tlf: 43486835
E-mail: steffendamgaard.nielsen@sweco.dk

Kompetencer:

  • Byområder

Steffen er projektchef hos Sweco Danmark A/S. Han er uddannet biolog, cand.scient, fra Københavns Universitet og har en master i kommunikation og journalistik fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Steffen er DGNB-auditor i bæredygtige byområder og har aktuel praktisk auditorerfaring fra DGNB præcertificeringer i 2018 af to bæredygtige byområder, Bryggens Bastion i København og Marina City i Kolding.

Han har været rådgiver for Realdania ved udviklingen af Realdanias ”Værktøj til bæredygtig byudvikling” og for Naturstyrelsen om bæredygtighedsværktøjer til lokalplaner i ”Redskaber til den bæredygtige by”.

Steffen har arbejdet som bygherrerådgiver indenfor bæredygtighed, miljø og klimatilpasning på byudviklingsprojekter, bl.a. Køge Kyst, Fra Gade til By i Odense, Naturbydelen Ringkøbing K, Kanalbyen i Fredericia og Landskab in between i Aalborg. På projekterne i Fredericia og Aalborg har han endvidere fungeret som fagdommer på bæredygtighed i projektkonkurrencerne.

Steffen har stor praktisk erfaring med teknisk rådgivning, planlægningsprocesser og interessentinddragelse såvel som formidling og kommunikation af byudviklingsprojekter til borgere, myndigheder og medier.