Rune Brund

Virksomhed:
Arkitema Architects

Adresse:
Frederiksgade 32
8000Aarhus C

Tlf: +45 58582723
E-mail: ruab@arkitema.dk

Kompetencer:

  • Kontorbyggeri
  • Nye bygninger

Rune Ager Brund er blandt de første uddannede DGNB-konsulent i Danmark, og tog den internationale uddannelse i Berlin i 2012, og har siden suppleret med diverse danske tillægskurser. Rune er ansat på Arkitemas kontor i Aarhus.

Rune er uddannet bygningskonstruktør fra 2006, og har altid interesseret sig for bæredygtighed, og arbejdet med at gøre bæredygtighed til en naturlig del af ethvert byggeprojekt.      

Rune har solid erfaring med både nybygninger, renoveringer og ombygninger i alle typer og størrelser af byggeri, og besidder stor byggeteknisk viden og erfaring.

I sit job som DGNB-konsulent arbejder Rune struktureret mellem DGNB-kriterierne og med brugernes behov og ønsker. Rune har således stor fokus på at kortlægge og fokusere på de områder, som giver størst værdi for pengene, for både brugere og miljøet.

Rune har praktisk erfaring med DGNB fra blandt andet delt auditering af Semco Maritime Domicil som certificeres til Sølv, samt tilbudsgivning og screening på blandt andet Sundhedscenter i Gellerup-Væksthus.