DGNB-konsulentuddannelse i byområder

Her kan du læse om vores DGNB-konsulentuddannelse i byområder.

 

Se alle vores aktuelle kurser og uddannelser her.

En uddannelse som DGNB-konsulent i byområder giver dig en indgående forståelse for DGNB-certificeringssystemet med afsæt i manualen for byområder.

Som uddannet DGNB-konsulent er du godt rustet til at fungere som rådgiver for et designteam og yde kvalificeret rådgivning i forhold til at træffe bæredygtige valg og navigere ud fra det helhedsorienterede perspektiv, der præsenteres i DGNB-manualen.

Forløb

4 dage opdelt i 2 moduler af 2 dage

Adgangskrav

For at kunne deltage på DGNB-konsulentuddannelsen for byområder skal du opfylde ét af følgende krav:

  • Have afsluttet en relevant uddannelse på kandidatniveau som fx arkitekt eller ingeniør og mindst to års relevant erhvervserfaring.
  • Have afsluttet en relevant uddannelse på bachelorniveau (herunder også uddannelser inden for byggebranchen såsom konstruktøruddannelsen) og mindst tre års relevant erhvervserfaring.

Personer med anden faglig uddannelse inden for byggebranchen kombineret med særlig lang og relevant erhvervserfaring (herunder med planlægning af bæredygtigt byggeri) kan i visse tilfælde opnå adgang til uddannelsen.

 

Eksamen

Eksamen planlægges typisk en til to uger efter sidste kursusdag på konsulentuddannelsen. Den består af en online multiple choice-test af en times varighed.

 

Pris

Medlemspris: DKK 18.750,- ekskl. moms

Ikke-medlemspris: DKK 33.750,- ekskl. moms

Eksamenspris: DKK 3.750,- ekskl. Moms