DGNB-konsulentuddannelse for nye bygninger

 

Her kan du læse om vores DGNB-konsulentuddannelse for nye bygninger. Vi har som udgangpunkt to uddannelsesforløb hvert år.

 

Se alle vores aktuelle kurser og uddannelser her.

En uddannelse som DGNB-konsulent i nye bygninger giver dig en indgående forståelse for DGNB-certificeringssystemet med afsæt i manualen for nye kontorbygninger.

Som uddannet DGNB-konsulent er du godt rustet til at fungere som rådgiver for et designteam og vejlede om, hvad der skal til for, at et byggeri bliver bæredygtigt.

Hvis du ønsker at blive ansvarlig for gennemførelse af en certificering af byggerier i overensstemmelse med DGNB-standarden, skal du videreuddanne dig til auditor.

 

Forløb

4 dage opdelt i 2 moduler af 2 dage

 

Adgangskrav

For at kunne deltage på DGNB-konsulentuddannelsen for nye bygninger skal du opfylde ét af følgende krav:

  • Have afsluttet en relevant uddannelse på kandidatniveau som fx arkitekt eller ingeniør og mindst to års relevant erhvervserfaring.
  • Have afsluttet en relevant uddannelse på bachelorniveau (herunder også uddannelser inden for byggebranchen såsom konstruktøruddannelsen) og mindst tre års relevant erhvervserfaring.

Personer med anden faglig uddannelse inden for byggebranchen kombineret med særlig lang og relevant erhvervserfaring (herunder med planlægning af bæredygtigt byggeri) kan i visse tilfælde opnå adgang til uddannelsen.

 

Eksamen

Eksamen planlægges typisk en til to uger efter sidste kursusdag på konsulentuddannelsen. Den består af en online multiple choice-test af en times varighed.

 

Pris

Medlemspris: DKK 18.750,- ekskl. moms

Ikke-medlemspris: DKK 33.750,- ekskl. moms

Eksamenspris: DKK 3.750,- ekskl. moms